GİRESUN / ALUCRA - Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuz Çedes gurubu öğremcilerimiz askıda ekmek kampanyası oluşturarak ilçemizin ekmek fırınlarından olan Miraç ekmek fırınında kampanyayı başlattı. Öğrencilerimiz hazırladığı afişleri ekmek fırınına asarak vatandaşların askıda ekmek kampanyasına katılmasına teşvik etti. Öğrencilerimiz almış oldukları ekmeklerle kampanyaya destek oldular. Okul idaremiz olarak öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okul sıralarımız yenilendi.

Ara

Çedes gurubu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan ekip yıllık plan kapsamında her hafta okulumuzun en temiz sınıfını seçmektedir. Bu kapsamda yapılan değerlendirmeler sonucunda 10/A sınıfı 478 puan alarak okulumuzun en temiz sınıfı seçildi. Çedes gurubu öğrenci ve öğretmenlerine bu faliyetlerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz ÇEDES gurubu öğrencileri hazırlamış oldukları sorumluluk afişlerini sınıf panolarına astı. Çades yıllık planı sorumluluk görevleri kapsamında gurupta bulunan öğrencilerimiz astıkları afişlerle öğrencilerimizi bu kapsamda bilgilendirdi.

Ara

Okulumuz Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi Çedes gurubu öğrencilerimiz yıllık plan dahilinde ilçe spor salonunu gezerek oryantasyon eğitimi aldı. Kapalı spor salonu görevlileri öğrencilerimizi gezdirerek spor salonu .faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimiz spor salonu hakkında bilgi edinirken keyifli vakit geçirdi. Bu kapsamda spor salonu görevlilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Meslekte 22. yılında olan Aydın Bodur hocamız öğretmenlerimiz ile söyleşide.

Mrt

Öğrencilerimz ile birlikte ilçemizde yalnız yaşanyan büyüklerimize ikramlıklarımızla birlikte ziyarettte bulunduk. Deprem bölgesine yardım saferberliği başlatarak öğrencilerimiz ve velilerimiz aracılığıyla toplanan yardım malzemelerini ilçe Kaymakamlığımıza teslim ettik.

Nis

2020-2021 Eğitim-Öğretim sürecinde teknolojik yenilik ve olanakları eğitim alanında kullanılmaya özen göstermekteyiz.

Kas

2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısıyla öğrencilerimize gerekli  bilgiler verildi. Lösemili Çocuklarımızın yanında olduğumuz hissettirmek amacıyla ve Maskemi Takarım Farkındaklık Yaratırım sloganı bağlamında öğrencilerimiz dersi maske takarak dinledi. Okul olarak Lösemili çocuklarımızn ve LÖSEV'in yanındayız ve herkesin de bu bilince sahip olmasını temenni ediyoruz