GİRESUN / ALUCRA - Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Bakanlığımızın uyguladığı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında komisyon toplantısı yapıldı.

Şbt

Sportif faaliyetlerimiz devam ediyor.

Şbt

Okulumuzda dönem başından itibaren lig usulüyle düzenlenen futbol turnuvası öğrencilerimizin istekli katılımlarıyla ve heyecanla sona erdi.

Şbt

2008 mezunlarımızdan okulumuzda uygulanan OKUYORUM projesi ne kitap desteği verildi.

Şbt

Öğrencilerimiz ile ara ara yapılan halı saha maçları hız kesmeden devam ediyor.

Şbt

Mesleki uygulamalarımız devam ediyor.

Şbt

Erzurum gezisi öncesi değerlendirme toplantısı konferans salonunda yapıldı.

Şbt

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen kompozisyon yarışmasından öğrencimiz birinci oldu.

Şbt

10 Kasım Atatürk'ü anma günü kapsamında okulumuzda program tertip edildi.

Şbt

Yeni binamızın eksikleri birer birer giderilmeye devam ediyor.

Ara

Okulumuz Alucra Hacı OsmanErilli Anadolu İmam Hatip Lisesi Çedes gurubu öğrenci ve öğretmenlerimizin katkıları ile hazırlanan Filistin'e destek kermesi okulumuz bünyesinde düzenlendi. Öğrencilerimizin evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle oluşturulan kermese yoğun bir ilgi oldu. öğrencilerimizin büyük destek sağladığı kermesete toplanan paralar Filistin'e gönderildi. Bu kapsamda başta çedes gurubu öğrenci ve öğretmenleri olmak üzere tüm öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz.