GİRESUN / ALUCRA - Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Çedes gurubu öğrencilerimiz yıllık plan kapsamında şehitliği ziyaret etti. Ziyarette bulunan öğrencilerimiz şehitlerimizin rununa Kur-an okuyarak dua etti. Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu etkinlikten dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Çedes gurubunda bulunan öğrencilerimiz, çedes yıllık plan doğrultusunda ramazanın ilk günü okul duvarımızı süsleyerek ramazana hoş geldin dedi. Bu faaliyetlerinden dolayı çedes gurubu öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz dönem arası tatile çıkarken en güzel hediyeyle ayrıldık.

Şbt

Akademik olarak derece yapan öğrencilerimiz karne töreninde ödüllendirildi.

Şbt

Gelenekselleşen dönem sonu ödül törenimiz öğrencilerimizin sınıflarda karnelerini almalarının akabinde konferans salonumuzda gerçekleşti.

Şbt

Birinci dönem karne töreni yapıldı.

Şbt

Okulumuzda satranç turnuvas düzenlendi.

Şbt

Dönem sonu faaliyetlerimiz çarşamba günü masa tenisi müsabakalarıyla devam etti.

Şbt

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda sinema günü kapsamında 2 film seyredildi.

Şbt

Dönem sonu faaliyetlerimiz devam ediyor.

Şbt

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda çeşitli sportif faaliyetler gerçekleştirildi.

Şbt

Şehitlerimiz için okulumuzda hatim programı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda şubeler arası bilgi yarışmaları yapıldı.

Şbt

İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezi tarafından okulumuz konferans salonunda Uyuz hastalığı hakkında seminer verildi.

Şbt

Bakanlığımızın uyguladığı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında komisyon toplantısı yapıldı.